U SKLADU SA ČLANOM 108. STAV 2. ZAKONA O VISOKOM OBRAZOVANJU (“SLUŽBENE NOVINE KANTONA SARAJEVO”, BROJ: 33/17.), RUKOVODILAC ORGANIZACIONE JEDINICE IZVJEŠTAJ KOMISIJE ZA IZBOR U ZVANJE SA PRIJEDLOGOM KOMISIJA OBJAVLJUJE NA INTERNET STRANICI NAJKASNIJE SEDAM DANA PRIJE ODRŽAVANJA SJEDNICE VIJEĆA FAKULTETA NA KOJOJ ĆE SE GLASATI O PRIJEDLOGU KOMISIJE, KAKO SLIJEDI:

1.Izvještaj Komisije za izbor u zvanje vanredni profesor na Odsjeku za sociologiju

Poštovane kolegice i kolege,

Obavještavamo vas da je prvi susret i početak nastave iz programa Pedagoško obrazovanje nastavnika planiran za petak (24.04) i subotu (25.04).

Ukoliko se epidemiološka situacija produži, te spriječi naš susret uživo, potrudit ćemo se nastavni proces organizirati u online okruženju.

Pozivamo kandidate koji do sada nisu primili obavijesti putem mail-a, da nam se jave na sljedeće mail adrese:

Voditeljica Pedagoškog obrazovanja nastavnika: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Sekretar Pedagoškog obrazovanja nastavnika: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Obavještavaju se studenti koji su se upisali u II. godinu I. ciklusa studija u st. 2019/2020. godini, a koji su iz I. godine prenijeli predmete koji se ne nalaze u Nastavnom planu i programu st. 2019/2020. godine (I. godina studija), da iste mogu prijaviti i polagati u dogovoru sa predmetnim nastavnikom u već utvrđenim terminima januarsko-februarskog ispitnog roka. (e-prijava ispita dostupna na stranici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu).

Obavijest (u pdf-u)

Iz Dekanata