unsa logo2

  Ured za podršku studentima Univerziteta u Sarajevu (UPS!) objavljuje

POZIV AKADEMSKOM (NASTAVNOM I NENASTAVNOM) OSOBLJU UNIVERZITETA U SARAJEVU ZA PRIJAVU I UČEŠĆE U PROGRAMU OBUKE IZ OBLASTI INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA

Ured za podršku studentima (UPS!) obavještava akademsko (nastavno i nenastavno) osoblje Univerziteta u Sarajevu da su otvorene prijave za Program obuke koji se realizira u okviru projekta Visoko obrazovanje - obrazovanje za sve (VOzaSVE/HE4ALL), koji je finansiran od strane UNICEF-a.

Program obuke se sastoji od tri modula na koje se akademsko osoblje može prijaviti. Naglašavamo da se prijava može podnijeti za svaki modul pojedinačno, kao i na sva tri modula u cjelini. Agenda će biti dostavljena nakon okončanja roka za prijavu učešća.

Prvi modul Uvod u inkluzivno obrazovanje će biti realiziran u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu u srijedu, 11.09.2019. i u četvrtak, 12.09.2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće na ovom modulu napravite putem e-obrasca na sljedećem linku: https://forms.gle/tQ1RbTzgQWGjPoGK9 do četvrtka, 05.09.2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena).

Drugi modul Kroz zajednički rad do inkluzivne prakse će biti realiziran u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu u srijedu, 18.09.2019. i u četvrtak, 19.09.2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće na ovom modulu  realizirate putem e-obrasca na sljedećem linku:  https://forms.gle/cBabRQHni7TeLEUU9 do četvrtka, 12.09.2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena).

Treći modul Okruženje koje potiče individualizirano učenje će biti realiziran u Centru za interdisciplinarne studije- Kampus Univerziteta u Sarajevu u srijedu, 25.09.2019. i u četvrtak, 26.09.2019. godine.

Molimo da prijavu za učešće na ovom modulu realizirate putem e-obrasca na sljedećem linku:  https://forms.gle/HWpP3PBX1R1sjtDG9 do četvrtka, 19.09.2019. godine do 12:00 (napomena: link za prijavu će biti otvoren do popunjavanja slobodnih mjesta, što znači da može biti zatvoren i prije navedenog termina ukoliko slobodna mjesta budu popunjena).

unicef logo

Program obuke za akademsko osoblje iz oblasti inkluzivnog obrazovanja se realizira uz podršku UNICEF-a.